Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2
Lasa, ba! Ca câinii latra si ursu’ merge!

Lasa, ba! Ca câinii latra si ursu’ merge!


petrinel bulibasa nou

 

Criza gunoiului menajer, declansata de gunoiul politic al administratiei municipiului Râmnicu Vâlcea, care a interzis accesul Urban la Depozitul Feteni, cu deseurile sortate, se intinde in judet ca “olera” in tinutul Brailei de odinioara, al lui Panait Istrati, pentru ca urmare a deciziei criminale, 70 de localitati din zonele I – III ale Vâlcii vor ramâne cu deseurile neridicate.

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului a emis la data de 5 august o autorizatie de mediu, revizuita, pentru desfasurarea activitatii Romprest, dându-i peste degete Garzii de Mediu Vâlcea care amendase cu 60.000 de lei firma de salubritate mentionata, pe motiv ca nu detine statie de sortare si, prin urmare, nici autorizatie de functionare din partea acesteia. Nu mai intreb cum a fost posibila o asemenea ordinarie, in care subordonatului sa-i fie corectata actiunea intreprinsa in deplinatatea legalitatii, de catre forul superior. Este treaba DNA, cu procurorii angajati in treaba mare pe care si-au asumat-o la nivel national.

DSP ar trebui, in virtutea atributiunilor pe care le detine, sa intervina in sprijinul colegilor de la Mediu din Vâlcea si SRI, de asemenea, pentru ca punerea in pericol a sanatatii publice tine de Siguranta Nationala. Razboiul gunoiului, dus pe banul contribuabilului, trebuie sa fie rezolvat in favoarea comunitatii, inainte sa nu ne trezim ca, pe lânga paduchi si râie, mai avem parte si de o epidemie de holera, culmea, cu concursul cine mai stie carui descreierat de la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului! Pai, tocmai aia care sunt platiti sa ne protejeze ajung sa ne omoare pentru rezolvarea intereselor Romprest in cârdasie cu mafia locala si sacrificându-si specialistii de la Mediu, din Râmnicu Vâlcea, care au actionat conform constiintei, responsabilitatii si a pregatirii lor in domeniu?

Este una dintre cele mai cumplite veri care ne-a pustiit cu o canicula devastatoare. Gestionarea gunoiului, in conditiile prevazute de lege, face parte din prevenirea unor maladii care ne-ar putea aduce intr-o situatie mai grava decât aceea a unui cutremur devastator. Daca impotriva evolutiei fizicii Pamântului “nu ne putem opune”, aici, unde tine de vointa noastra, de cei care mai sufera pentru poporul lor, eu cred ca se mai poate lucra, in asa fel incât sa nu mai fim persiflati: “Lasa, ba! Câinii latra, ursu’ merge!” si natiunea se poate duce de râpa.

 

Petrinel Stefanescu

13 Comentarii

 1. Eu spune:

  Si pana acum nu a fost la fel? Doar ca era o alta firma. Sa speram ca astia nu vor fi la fel de jigodii ca si cei de la Urban. Nici salarii la oameni, nici dari la stat, nici plati la primarie. Macar atat sa faca astia. Cu ceilalti ne-am lamurit.

 2. Popey spune:

  Trebuia sa fie firma cu pretul cel mai mic nu cei de pe locul trei prin furaciunea primariei si oricum nu are legatura cu groapa de la Feten si cu infiltratiile de apa

 3. Tu spune:

  Bai idiotule firma Urban a platit cele mai mari salarii din judet angajatilor si 200 milioane de euro taxe la buget pana acum, cretinule nici nu sti despre ce vorbesti. Pt ce o firma sa plateasca la primarie ca aduna gunoiul de la oameni? Astia ce platesc? Nimic ba boule

  • Eu spune:

   Coane, pari cam implicat. Poate si de asta minti atat. Sa iti amintesc cum asteptau oamenii salariile intarziate cu lunile? Cum se intampla si la Valcea UNU si la alte firme controlate de Florescu si oamenii lui. O firma trebuie sa plateasca pentru gunoiul pe care il duce la deponia primariei. Simplu, coane! Probabil minciuna o ai din ADN, iar de injuraturi… stii cum e: Unde nu e minte, nici Dumnezeu nu cere!
   Apropo! Cele mai mari salarii din judet???? QED in legatura cu minciunile.

 4. Tu spune:

  Sa-i zici doamnei care te-a facut ,, coane” nu mie bai verbecule. Ai avut vreo firma in viata ta? Ai facut cu adevarat ceva in viata? Ai dat szlarii la mii de angajati in fiecare luna? Ai tremurat ca intri la puscarie daca nu poti sa platesti o luna darile la stat? Taci dracu din gura , nu mai faceti pe desteptii! Toate firmele din tara asta sunt in situatii grelesau dezastruoase din csuza spagarilor care au ajuns la putere si au luat cinci piei de pe oameni. Taci dracu din fleanca aia de fraier

  • Eu spune:

   Tu ai dat SZALARII la mii de angajati? Sau faci doar pe DESTEPTII? La cum nu stii a scrie romaneste, ma-ndoiesc! Sictir, agramatule!

 5. Vasilescu spune:

  Ia zi bai aparatorul lui Matei primarul interimar de trei ani, Romprest e o firma mununata care trebuia sa castige pe naspa lucitatia cu complicitatea comisiei de licitatie? Ei nici nu pot depune gunoiul la groapa primariei pt ca nu e sortat deci zero venituri la primarie. Habar nu ai Coane , esti plopist, un propagandist clantzos al lui Matei.

 6. Victor spune:

  spune-i ma la matei sa maturd macar orasul ca mai prost primar nici ca gasesti o sa aiba 5% la alegeri nici nu se compara cu Gutau nici ca om nici ca edil si e la fel de.. poate chiar mai rau

 7. Eu spune:

  @Vasilescu: E clar ca esti un gunoier al Urbanului de pe la birouri. Stii destule date tehnice, dar tot aceeasi parere am despre tine. E clar ca esti aceeasi persoana cu TU.
  @Victor: Chiar imi doresc sa nu castige Matei. PSD-istii si sustinatorii lor ne-au dus judetul cu zeci de ani in urma. Cei mai multi dintre ramniceni merita mai mult decat un primar habarnist ca Matei.
  PS: Am numai stima pentru muncitorii de pe masinile de gunoi ale Urbanului. Nu am pic de stima pentru gunoaiele din birouri.

Lasa un comentariu


Weather by Freemeteo.comWarning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Fatal error: Class 'option' not found in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/footer.php on line 46