Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/single.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/header.php on line 2
Noi ciudatenii la serviciul de salubrizare

Noi ciudatenii la serviciul de salubrizare


primaria buna
• râmnicenii platesc pentru deseuri care ar trebui depozitate la Feteni, dar care sunt duse la Horezu!

In ultima perioada, au aparut noi amanunte despre activitatea firmei care a câstigat licitatia pentru serviciul de salubrizare in municipiul Râmnicu Vâlcea. Directorul comercial al SC Urban SA, Dan Ceausescu, spune ca vâlcenii platesc mai mult decât e normal pentru acest serviciu. „In sedinta ordinara a Consiliului Local, care a avut loc la data de 30 iulie 2015, se aprobau tarifele pentru unele activitati componente ale Serviciului Public de Salubrirare din municipiul Râmnicu Vâlcea. Au participat 19 dintre cei 23 de consilieri aflati in functie. Pe scurt si pe intelesul tuturor vâlcenilor, fara a intra in prea multe date tehnice, situatia este urmatoarea. Firma Romprest a câstigat licitatia si trebuie sa depoziteze gunoiul la groapa ecologica de la Feteni, la pretul de 84 de lei pe tona. Acum deseurile sunt duse la groapa de la Horezu, din cauza unui motiv binecunoscut, firma nu detine o statie de sortare si nu poate depozita la Feteni. Numai ca, pretul este de 30 de lei pe tona! Calculul simplu spune ca vâlcenii platesc lunar 2,1 lei pentru acest serviciu, in loc de 1,1 cum ar fi normal dupa schimbarea datelor de depozitare. Cum in contractul semnat intre firma cu pricina si Primaria Râmnicului se vorbeste de 90.000 de abonati, 90.000 de lei pe luna se duc in buzunarul firmei, in plus fata de suma normala. Si va mai dau un amanunt esential. Va vorbeam despre sedinta din 30 iulie 2015. Ei bine, cu zece zile in urma, pe 20 iulie (!) reprezentantii Romprest Energy au semnat un contract pentru depozitare a deseurilor cu firma Sacomed, pentru depozitul de la Horezu. Deci, domnii de la Romprest au venit in fata consilierilor sa spuna ca vor depune deseurile la Feteni, desi stiau ca vor merge la Horezu… Semnasera contractul cu zece zile inainte… Am inteles ca domnul Matei a spus ca nu-l intereseaza unde se depun deseurile, la ce groapa, dar Primaria Râmnicului ne spunea in anul 2009 sa urgentam achizitionarea unei statii de sortare si apoi ne multumea pentru eforturile pe care le-am depus pentru achizitionarea unei statii de sortare… E ilogic, nu?”

Redactia

13 Comentarii

 1. Mircea spune:

  Eu am auzit si citit ca Urban taie facturi ilegal. E adevarat?

  • sandu spune:

   De ce ilegal?. Eu am contract cu Urban, de 15 ani si intentionez sa il pastrez. Cum poate avea cineva drept sa ma oblige sa semnez un contract cu cineva, pe un pret mai mare, fara ca eu sa am posibilitatea de a negocia pretul si conditiile doar pentru ca mi-a spus un primar interimar prin nu mai stiu ce fituica locala?. Au mai incercat PDL-istii pe vremea lui Radulescu sa ne oblige sa semnam cu Rosalul lui Prigoana insa un contract fara posibilitatea de negociere este nul de drept.

   • Mircea spune:

    Mai, nea’ Sandele. Matale ori esti prost, ori lucrezi la Urban. Nu ca ar fi o diferenta. Stii ca fata de Romprest, Urbanul are pret dublu? Pretul vechi, normal, ca acum venise cu un pret de dumping, la jumatatea pretului celorlalti. Probabil voiau sa faca iar crestere de pret ulterioara, asa cum a procedat si cand a castigat licitatia, acum ceva timp. Pacat ca avem primar o mamaliga.

    • sandu spune:

     Prost esti tu, Mircea. Si porc pe deasupra. Aduci argumente haotice pentru a sustine o firma de unde ai probabil ceva de castigat. Ideea ca un primar nu imi poate impune un contract pe banii mei este constitutionala, iar cand vor veni alegerile la primarie, voi vota in consecinta. Retardati ca tine arunca jumatati de idei tampite cum este stupizenia cu „taie ilegal facturi” pentru ca sunteti prea prosti sau inculti sa articulati o idee coerenta si asta ma scarbeste. In rest, din patriotism local, o sa platesc la Urban pana cand se vor lamuri lucrurile in mod transparent.

     • Mircea spune:

      Ce s-a atacat nea’ Urban :))
      Auzi! Argumente haotice! Tu ai adus vreun argument? Niciunul! Si care e patriotismul local? Ca hotii tai de la Urban si-au mutat firma la Bucuresti! Aici au Sucursala sau Punct de Lucru (nu stiu si nici nu conteaza), ca si ceilalti hoti, de la Romprest. Asta ca sa iti dai seama ca ai doar idei aiurea. Numai de bine!

     • sandu spune:

      Am adus-o in discutie pe coana constitutie care consfinteste drepturi, principiul ca nu poti obliga pe cineva sa semneze un contract dar degeaba dau eu margaritare la porci pentru ca mare lucru nu inteleg. Ar trebui sa imi distrug tastatura scriind si tu tot nu ai intelege vreun argument. Ideile mele nu sunt aiurea, tu nu ai capacitatea de a intelege.

     • Mircea spune:

      A descoperit si Urbanul Constitutia Romaniei! Felicitari! Atunci de ce nu vin toate firmele de salubrizare din tara si noi sa facem contract cu firma cu cel mai bun pret? Las-o balta, maIstre!

     • Vasile spune:

      Va pierdeti timpul baieti, problema adevarata e ca Romprest a castigat licitatia de pe licul 3 iar furma care e adevarata castigatoare a licitatiei a fost eliminata pt motive imaginare. Rimprest dovedeste zilnic ca nu e pregatita sa onoreze contractul si ofera sute de mitive pt rezilierea lui daca primaria ar fi onesta si cu adevarat in slujba cetateanului si nu s-ar comporta ca un agent conercial al unei firme. Comisia de lucitatie care a facut o astfel de @ alegere@ e pasibila de pedeapsa

     • sandu spune:

      Vasile, nu are importanta cine castiga licitatia organizata de primarie. Eu militez pentru o piata unde sunt mai multi actori prezenti si unde consumatorul poate alege liber intre mai multe firme. Interesul legitim al Primarului, daca este ales este pe de o parte de a se incasa cat mai multi bani la primarie deci de a semna un contract cu cele mai mari preturi iar pe de alta parte de a obtine niste preturi acceptabile pentru ca alegatorii sa nu se enerveze si sa nu il mai voteze. In Ramnic vor sa decida fie Craicatura cu atribuii de primar de acum, Jaguar Radulescu Rosal sau Colibasi Francu-Gutau si asta nu este in regula. Avand preponderent otrepe cu atributii de primar militez pentru liberul drept de a alege consfintit de constitutie. Discutia cu imbecilul de Mircea a plecat tangential pe formularea tampita ca cineva taie facturi ilegal si pe imbecilitatea unei astfel de afirmatii. Uneori ma afund cu placere in prostia semenilor, un fel de scuba diving de toamna.

     • Eu spune:

      Cum ma sa te trezesti cu noaptea in cap si sa verifici daca a raspuns cineva la postarea ta??? Si sa raspunzi la 6.42??? Esti bolnav, coane sandu!

 2. Doi lei spune:

  Haha are ipochimenul de Matei postaci, inteligent telectualu

 3. Radu spune:

  Cand plateste Tabirca pentru jaful pe care l-a facut in Targurile din oras?

 4. Mircea spune:

  Doi lei: Te supraestimezi. Nu faci nici un ban amarat! Poate tu esti postac al Urbanului. Pe mine ma doare in cur si de Matei si de tine.

Lasa un comentariu


Weather by Freemeteo.comWarning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Warning: Illegal string offset 'id' in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/sidebar.php on line 2

Fatal error: Class 'option' not found in /home/monitoru/public_html/wp-content/themes/zenko1/footer.php on line 46